START SMSPARKING IN DEN HAAG

, , , , , , , , , ,

Best, 31 mei 2012 – Met SMSParking hebben parkeerders in Den Haag per direct een nieuw en voordelig alternatief – aldus de Consumentenbond in hun review “parkeerapps” op www.consumentenbond.nl ,15 mei 2012- om hun parkeergeld te betalen via hun mobiele telefoon, smartphone of via het internet.

“SMSParking is nu in alle vier de grote steden van Nederland actief. Net zoals dit het geval is in andere steden verwachten wij ook in Den Haag een positieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het betalen van parkeergeld per mobiele telefoon en smartphone. In Amsterdam is het volume van gebruikers van mobiele betaalparkeerdiensten in drie jaar tijd verviervoudigd. Wij kunnen nu ook in Den Haag MKB-ondernemers, overheidsinstanties en ministeries, grote ondernemingen en vanzelfsprekend privé-gebruikers de keuze uit onze diensten aanbieden, zoals bijvoorbeeld SMSParking of APP-Parking”, aldus Mladen Ciric, directeur SMSParking.

Nieuwe gebruikers van SMSParking moeten zich eenmalig registreren om van de nieuwe dienst gebruik te kunnen maken. Het parkeren kan worden betaald via SMS-, Internet-, Smartphone- en APP-Parking.

Om in Den Haag actief te kunnen zijn moeten SMSParking-klanten hun voertuig voorzien van een speciale parkeersticker. Zodat de stadswachten weten dat de parkeerder gekozen heeft om het parkeergeld te betalen via SMSParking.

SMSParking is onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders. Het is niet nodig om kentekens te registreren. En er worden geen maandelijkse of jaarlijkse abonnementsgelden aan de gebruikers van de dienst doorberekend. Per GSM kan voor elk kenteken worden betaald waar de gebruiker van de dienst op dat moment mee parkeert.

Voor ondernemers betekent inzet van SMSParking een significante besparing in tijd en geld. Zo is er bijvoorbeeld nooit meer kans op een boete. Er zijn geen abonnementskosten per account, per auto of per telefoonnummer.
Er worden geen extra kosten doorberekend voor meerdere gebruikers op een account. Kentekens worden niet geregistreerd hetgeen flexibiliteit in het parkeren van auto’s betekent. Last but not least hoeft een ondernemer nooit meer achteraf declaraties van parkeerbonnetjes te verwerken.

SMSParking is onder andere actief in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Arnhem, Enschede, Eindhoven, Nijmegen, ’s-Hertogenbosch, Haarlem, Hoorn en Beverwijk. Op de planning 2012 staan Schiphol en een tiental andere gemeenten.

APP-Parking is een dienst van SMS Parking BV, aanbieder van diensten als SMSParking, InternetParking en SmartPhoneParking. Alle informatie over SMSParking is te vinden op www.smsparking.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*