Superdry padel tournament en movie project

Het populaire Engelse fashion merk Superdry, bekend van haar hippe dames jassen, bootcut jeans, designer jurken, heren laarzen, schoudertassen , mannen accessoires, heren sweaters en vele andere top artikelen promoot meerdere sport teams en film acteurs

Het is inmiddels alweer ruim een half jaar geleden sinds Superdry hun allereerste padel tournament organiseerden en inmiddels is het tijd om voor de tweede keer op de courts te spelen bij de Fibra Club, Cabrera de Mar in Barcelona.

Dit keer waren er meer dan tachtig ]paren welke het tegen elkaar opnamen concurrerend voor hun plek in de finale. De Superdry fan en FC Barcelona verdediger Sergi Barjuan probeerde de snelle sport padel uit spelend in de eerste positie met zijn on-court partner.

Zaterdag arriveerde en de professionals waren er klaar voor; Ruben Rivera, Carlos Obradors, David Esteban en Pedro Alonso lieten hun geweldige capaciteiten zien en kregen het publiek enthusiast terwijl DJ David Josa de muziek verzorgde – een mix van dance muziek en house.

Terwijl het stof neerdaalde op de padel courts ging men naar de uitreikingsceremonie welke gehouden werd op Barcelona’s Ambient Mataro waar al de deelnemers en de fans tijd hadden om te relaxen en te genieten van de drankjes en hapjes verzorgd door Superdry. On stage ontvingen de winnaars hun prijzen en Superdry vouchers.

We can vriend van Superdry en ster op het grote doek, William Moseley heeft het erg druk met het werken aan meerdere producties sinds zijn laatste bezoek aan Superdry. De Narnia ster heeft verschillende genre’s aangepakt welke hem laten zien in meer intense thriller rollen zowel als comedies.

“Ik wilde graag Superdry bedankten voor hun vriendelijkhheid tijdens het helpen met mijn nieuwe film ‘Run’. ‘Run’ is een coming-of-age misdaad thriller (met elementen van Parkour) welke zich afspeelt in de straten van Brooklyn. De film werd geschoten in 20 dagen met een klein budget. De kostuum designer had wat kleren nodig voor de film dus ik nam contact op met Jimeee Meigh van Superdry en met de hulp van Rachel van de New York offices haalde ik de kleding op diezelfde avond nog. Run, welke is opgenomen voor 3D heeft ook namen als Eric Roberts, Adrien Pasdar en Kelsey Chow aan boord. We hadden een van de beste ‘freerunning’ teams ter wereld, Tempest, werkende aan de film, dus bereid je voor op wat geweldige Parkour!’

Superdry wenst William veel succes met zijn films in de toekomst en zien er naar uit om nog veel vaker betrokken te zijn in filmproducties.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*