Brandveilige glijlager – iglidur GV0

,

Nieuw: allround-glijlagermateriaal voor toepassingen met hoge brandveiligheidseisen

Tijdens de Hannover Messe hebben de tribopolymeer- en glijlagerspecialisten van igus GmbH een nieuw, volgens UL94 met V0 geclassificeerd, glijlager gepresenteerd. ‘iglidur GV0’ biedt vergelijkbare allround-eigenschappen als het beproefde glijlagermateriaal ‘iglidur G’, daartoe behoren een extreem hoge belastbaarheid bij lage tot gemiddelde glijsnelheden en de goede slijtvastheid op de meest uiteenlopende asmaterialen.

Dankzij de classificatie V0 is het voordelige materiaal bij uitstek geschikt voor toepassingen met strenge brandveiligheidseisen. Hiertoe behoren vooral binnenruimten in vliegtuigen, voertuigen en railvoertuigen, evenals de gebouwtechniek met liften, roltrappen en dergelijke toepassingen.

Deze en nog vele andere glijlagers vindt u binnen het assortiment van Elcee. Daarnaast is ons bedrijf te vinden op de beurs Industrial Automation & Drives (Aandrijftechiek) 2012 & de Technische Industriële Vakbeurs (TIV) 2012, waar vele producten en nieuwe ontwikkelingen van igus getoond worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*