Stefan Ooms (Sungalow Caravanbouw) enthousiast over Eurotexx gevelbekleding

, , , , , , , ,

“Ik ben helemaal voor Eurotexx”“Voor ons is het belangrijk dat de koper van een chalet probleemloos en onderhoudsvrij kan recreëren. Daarom heb ik een voorkeur voor Eurotexx gevelbekleding”, zegt Stefan Ooms van Sungalow Caravanbouw in Nieuwegein. “Het geeft de koper van een chalet de zekerheid dat hij ‘s winters niet telkens zijn chalet staat te schilderen en het niet onder zijn handen ziet wegrotten.”

 De relatie tussen Sungalow Caravans en Milin, fabrikant van EuroTexx met CE keurmerk, bestaat al tientallen jaren. Niet zo verwonderlijk, want de beide bedrijven liggen op loopafstand van elkaar op een industrieterrein in Nieuwegein. “Toch is dat niet de basis van onze samenwerking”, aldus Stefan Ooms: “Wij zoeken naar het beste voor onze klanten. Onze chalets moeten een chaletleven lang onderhoudsvrij meegaan. Hoe minder onderhoud mensen hoeven te plegen, hoe minder klachten er komen over de kwaliteit van de gevel, hoe beter dat is voor ons imago. Om die reden werken wij al 10 jaar (zo lang bestaat Milin) samen. Dat we dicht bij elkaar zijn gelegen, is lekker meegenomen. Het voorkomt soms stagnatie in de productie, wanneer we even door de voorraad van een product dreigen te geraken, dan kunnen we het zelf ophalen”.

Licht te verwerken

Ook bij de chaletbouwers is Eurotexx een populair product, weet Stefan: “Het is een licht materiaal dat zich heel gemakkelijk laat verwerken. Het wordt geleverd op lengtes van 6 meter. Een lange lengte die minder afval geeft en voor minder naden zorgt in de gevel van een chalet. Ook afwerkprofielen zijn in dezelfde kwaliteit leverbaar. Sierlijsten, boeidelen, goten, wij kunnen alles uitvoeren in dezelfde Eurotexx kwaliteit, waardoor de uniforme uitstraling van de gevel gehandhaafd blijft.  Begrijp je nu dat ik een groot voorstander ben van Eurotexx”, lacht Stefan Ooms, die het materiaal o.a. toepaste bij chalets op Klein Scheveningen in Lopik (IJsselstein).

Maatwerk

“Onze kracht is dat wij als Sungalow Caravanbouw altijd maatwerk bieden. De klant bepaalt wat wij maken. Het vakmanschap van onze mensen en de flexibiliteit van onze onderneming maakt dat wij invulling kunnen geven aan elke wens, aangepast aan de gezinssamenstelling en de persoonlijke wensen. De mogelijkheden van de gevelbekleding zijn mede bepalend. Eurotexx biedt een natuurlijke uitstraling. Het is een volschuim gevelbekleding die zich onderscheidt door de bijzondere sluiting, waardoor water geen kans krijgt tussen de rabatdelen door te dringen en de binnenschil gevrijwaard blijft van rotaantasting. Het 100 procent kunststof kent een hoge materiaaldichtheid, is milieuvriendelijk en volledig recyclebaar.”

Nieuwe generatie

Stefan: “Eurotexx behoort tot de nieuwe generatie gevelbekleding. Hij wordt geleverd op standaard lengtes van 6 meter. Om gevel te naden zoveel mogelijk te voorkomen is het zelfs mogelijk te kiezen voor extra lange lengtes. Interessant is ook dat men kan kiezen uit dubbel rabatdeel maar ook kan kiezen voor een potdeksel gevel. De interesse voor de potdekselgevel groeit weer, maar dan wel uitgevoerd met een modern product, dat weinig onderhoud vraagt en zijn natuurlijke uitstraling over tientallen jaren weet te bewaren. Dan moet je kiezen voor Eurotexx,” besluit Stefan.

Meer informatie zie: www.milin.nl en www.eurotexx.nl

Onderhoudsarme Eurotexx gevelbekleding

Eurotexx gevelpanelen Chalet

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*