Suitable lanceert webwinkel in België

, ,


In Nederland is Suitable Shop al enkele jaren een begrip als (web)winkel bij uitstek voor casual-, business- en galakleding voor heren. Met veel premium merken als Dockers, McGregor, Gaastra, Marc O’Polo, maar ook een snel wisselende collectie overhemden, truien en broeken van het Suitable merk. Tot nu toe werden de Belgische bezoekers naar de Nederlandse webwinkel geleid, iets wat met de komst van suitableshop.be, specifiek gericht op de Belgische markt, niet meer nodig is.

De voordelen die dit voor Belgische bezoekers biedt:

  • De kassa bevat betaalmethoden die in België populair zijn, zoals Mister Cash/Bancontact en Maestro.
  • De snelle levering door Suitable, die in België al bekend was.
  • Gratis verzending van overhemden, t-shirts, truien en broeken met een minimum orderbedrag van € 99,-.
  • Persoonlijke klantenservice met een lokaal (Belgisch) telefoonnummer.
  • De consumentenprijzen zijn in België en Nederland precies gelijk.

Over Suitable Shop

In de afgelopen 10 jaar is Suitable uitgegroeid tot een toonaangevende retailorganisatie. Met klassiek sportieve herenkleding en snel wisselende collecties heeft Suitable een eigen plek verworven in de modebranche.

Suitable is een winkelconcept voor herenkleding, geschikt voor alle momenten van de dag. Zowel voor werk en vrije tijd, als voor speciale gelegenheden is Suitable het juiste adres voor een passende outfit. Het geheim schuilt in de begrippen topkwaliteit, exclusief totaal aanbod, acceptabele prijs, excellente service, gezellig, informeel en vrijblijvend shoppen. Kortom; kwaliteit, stijl en service voor een Suitable prijs!

“Deze eerste buitenlandse expansie is voor Suitable een logische aanvulling op de aanhoudende groei in Nederland.”

Voorlopig is Suitableshop.be alleen nog in het Nederlands beschikbaar. In Nederland heeft Suitableshop op dit moment 8 winkels, een fysieke winkel in Antwerpen is in voorbereiding.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*