Tradedoubler biedt inzicht in de M-Commerce trend tijdens a4uexpo 2012

, ,

Urban Gillström en Elaine Safier belichten de trends rond de mobiele consument, om klanten te ondersteunen bij hun overstap naar mobiel

Tradedoubler´s directeur Urban Gillström en zakelijk directeur Elaine Safier zullen tijdens de a4uexpo Europe in Barcelona volgende week een toespraak en presentatie geven onder de titel ‘Onderweg geld verdienen: de evolutie naar m‑commerce’ (‘Making money on the move: the evolution of m-commerce’).

Het duo zal het podium betreden om de resultaten te onthullen van Tradedoubler’s toonaangevende onderzoek naar mobile commerce in Europa en de veranderende rol van mobiele apparaten te bespreken in het aanschaftraject dat consumenten doorlopen, vanaf de zoekfase tot de daadwerkelijke aankoop.

Het onderzoek naar dit fenomeen is een primeur. Het werd uitgevoerd in vier landen, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zweden, en maakt een belangrijk onderdeel uit van Tradedoubler’s nieuwste campagne om verkopende partijen en hun affiliate marketing partners hun aandeel te laten vergroten binnen de online en m-commerce markt, ter waarde van €200 miljard.

Urban Gillström zegt: “M-commerce verandert het aanzicht van de retailmarkt. Ons mobiele verkeer genereert nu al meer dan twee miljoen verkopen per maand. We willen met onze presentatie zowel adverteerders als uitgevers waardevolle inzichten verschaffen in de mobiele interactie en het winkelgedrag, om hen de weg te laten vinden in deze steeds ingewikkelder omgeving.”

Elaine Safier zegt: “Bedrijven kunnen de kansen niet laten liggen die de trend naar mobiel biedt, nu de m-commerce markt de komende vijf jaar naar verwachting met 40 procent per jaar zal groeien. Wij verzorgen al substantiële omzetgroei voor onze klanten, met prijswinnende campagnes, en we willen de komende maanden meer merken over de streep trekken om de stap naar mobiel te maken.”

Tradedoubler is een hoofdsponsor van de a4uexpo Europe, die op 19 en 20 juni plaatsvindt in Barcelona. Urban Gillström en Elaine Safier presenteren op 19 juni om 12 uur in zaal H1. Tradedoubler’s stand 56 biedt een koffiebar om te netwerken, waar bezoekers op koffie worden getrakteerd.

Meer informatie biedt www.tradedoubler.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*