Unieke prestatie Hostnet: 400.000 .nl domeinregistraties

Op woensdag 20 juni 2012 heeft Hostnet de 400.000e .nl domeinnaam geregistreerd voor een van haar klanten. Nog geen jaar geleden passeerde Hostnet de grens van de 300.000 .nl domeinnamen.

SIDN feliciteert Hostnet

Roelof Meijer, CEO bij SIDN: “Wij feliciteren Hostnet van harte met het registreren van de 400.000e .nl-domeinnaam. Een bijzonder knappe prestatie gezien het feit dat ze de 300.000ste op 23 juni vorig jaar registreerden. Ze voorspelden toen zelf al binnen een jaar de 400.000e registratie te gaan halen, en die voorspelling hebben ze dus waargemaakt. Ik ben benieuwd of het ook Hostnet is die de 5-miljoenste .nl-domeinnaam gaat registreren namens een houder of dat die toch naar een andere registrar gaat. Het duurt in elk geval niet lang meer.“

Als eerste 400.000 .nl domeinnamen

Volgens Merijn de Brabander, Business Manager bij Hostnet, is dit een duidelijke indicatie van het vertrouwen van klanten in Hostnet. Niet alleen kiezen zij massaal voor Hostnet als betrouwbare partner voor voordelige domeinnaamregistratie, ook gaan zij hun domeinnamen steeds actiever gebruiken met behulp van onze hostingproducten. Hostnet leeft nu toe naar het behalen van de mijlpaal van een half miljoen .nl domeinen.

Over Hostnet

Hostingprovider en domeinnaamaanbieder Hostnet is opgericht in 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste providers van Nederland. Diensten als domeinnamen, e-mail, webhosting, virtual private servers (VPS) en dedicated servers worden aangeboden aan zowel de zakelijke- als de particuliere markt. Inmiddels beheert Hostnet ruim 600.000 domeinnamen en 40.000 websites voor haar klanten. Hostnet is een financieel gezond en onafhankelijk bedrijf dat is gevestigd in Amsterdam en heeft 60 medewerkers. Meer informatie over Hostnet en haar diensten vindt u op: www.hostnet.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*