Vaderdagtip Fomly.nl; De Webshop voor de verzorgde man

, , ,

PERSBERICHT, Amsterdam, 5 juni 2012

De Webshop voor de verzorgde man

Elk jaar weer op zoek naar nieuwe geuren, dassen, sokken etc. voor de man des huizes? Mannen hebben tegenwoordig een breed aanbod aan persoonlijke verzorgingsproducten en maken er steeds meer gebruik van. Op Fomly.nl vindt u het complete aanbod voor de verzorgde man; van een breed scala aan geuren, tot aan de meest exclusieve haargels en crèmes.

Steeds meer producten alleen voor mannen op de markt

Vrouwen spenderen ’s ochtends nog maar een paar minuten meer in de badkamer dan de man. Waar de man vroeger slechts genoeg had aan een stuk zeep en een scheermes heeft hij tegenwoordig de keuze uit een scala van producten, ook al weet hij niet altijd precies wat hij hier mee aan moet. Fomly.nl biedt naast producten ook duidelijke productuitleg en geeft tips.

Mannen hebben andere verzorging nodig dan vrouwen

Mannen hebben het voordeel met een dikkere huid; ze droogt minder snel uit en rimpelt dus minder. Dit minder snel uitdrogen is onder andere de reden waarom mannen in esthetisch opzicht niet zo snel verouderen als vrouwen. Anderzijds hebben mannen meer moeite met afkoelen omdat hun zweetklieren in vergelijking met die van vrouwen niet zo goed verspreid zijn over het lichaam. Het gebruiken van mannelijke verzorgingsproducten is daarom ook belangrijk en wordt door steeds meer mannen gedaan.

Winkelgedrag man en vrouw evolutionair bepaald

Fomly.nl is speciaal ingericht op mannen en dat is tot in detail uitgewerkt in de webshop. Mannen treden van oudsher op als jagers; ze willen meteen met het product van hun keuze naar huis. Geen vijf stappen voor een aankoop, maar alles in één overzicht in één stap. Geen roze of mintgroene achtergrond maar een strakke website ingericht met reviews, filters, awards van mannen bladen en rankings alsof het technologische producten zijn die worden verkocht in plaats van cosmetica.

Over Fomly.nl

Fomly.nl is in 2012 opgericht met als visie om een webshop in te richten voor de moderne man. Met een uitgebreid palet aan geuren, gezichtsverzorging, haarverzorging en scheerproducten kunnen mannen gericht product- en verzorgingsinformatie vinden. Fomly.nl voorziet de moderne man van alle producten voor zijn ochtendritueel en heeft de webshop daar ook op gericht; duidelijke productuitleg en eenvoudige navigatie zorgen er voor dat de moderne niets in de weg staat.

Meer informatie

http://www.fomly.nl