Elcee Holland B.V. staat op de SMM beurs te Hamburg

, , , ,

De SMM beurs, ook wel Shipbuilding Machinery & Marine Technology genoemd, wordt in Hamburg georganiseerd. Onze medewerkers zullen hierbij aanwezig zijn en u kunt vele lagercomponenten bewonderen.

Al meer dan 50 jaar is Elcee dé specialist op het gebied van glijlagers en u vindt bij ons het grootste assortiment glijlagers van de Benelux en Duitsland. Wij produceren (door alles klassen gecertificeerde ) roeraslagers, schroefaslagers, glijstrippen en sferische lagers voor alle markten, zoals scheepvaart, on- en offshore, industrie, etc.

SMM is de toonaangevende internationale beurs van de maritieme industrie. Om de twee jaar, ontmoeten de vertegenwoordigers van de scheepsbouw- en scheepsreparatie industrie uit alle delen van de wereld elkaar in Hamburg. Op deze beurs worden nieuwe producten en diensten gepresenteerd aan bezoekers en deskundigen uit alle delen van de wereld. Dit jaar viert SMM haar 25ste verjaardag, wat zorgt voor nog meer kwaliteit en uitstekende service.

Wij staan op de stand van onze producent ACM Bearings Ltd. Samen met ACM Bearings Ltd kunnen wij vele kwalitatieve en commerciële toepassingen bedenken voor uw toepassingen.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek op de beurs, bij stand 212 in hal A4. Op deze stand kunt u diverse soorten lagers bewonderen, zoals onze onderhoudsvrije Tribo ball® sferische lagers.

U bent van harte welkom op stand 212 in hal A4.

Data : Dinsdag 4 september 2012 t/m vrijdag 7 september 2012
Openingstijden : Dagelijks van 9:30 uur tot 18:00 uur

Hebt u nog vragen? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer
078-6544777 of via e-mail: glijlagers@elcee.nl. Wij zijn ernaar uit u te mogen begroeten op onze stand!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*