RECARO Actiepakket op Automaxx Summer Edition 2012

, , , ,

Op het evenemententerrein van Walibi zal van vrijdag 6 t/m zondag 8 juli 2012 Automaxx Summer Edition 2012 plaatsvinden. Voor dit evenement, geschikt voor de hele tuningscene die wel van een feestje bouwen houdt, heeft BCS Recaro een exclusief actiepakket samengesteld.

AutoMaxx Summer Edition is een uniek evenement, doordat het evenemententerrein is opgebouwd uit verschillende sfeervolle terreinen. Op enkele van deze terreinen kun je naast je geliefde auto kamperen in eigen tent, camper of caravan. Dit kan in groepsverband, in clubverband of gewoon lekker solo! Je kunt je met eigen vriendengroep of club aanmelden, zodat je mooi bij elkaar staat en elke avond gezamenlijk de barbecue kunt aansteken. Er zal deze dagen genoeg te zien en te beleven zijn en ook RECARO zal met mooi acties aanwezig zijn.

Speciaal voor dit evenement heeft BCS Recaro een actiepakket samengesteld, bestaande uit een set RECARO Sportsters CS autostoelen. Hierbij kan uw voordeel oplopen tot € 750,-. De RECARO Sportster CS is de nieuwste aanwinst in het RECARO programma. De stoel kenmerkt zich door zijn sportieve look en ergonomische pasvorm. Meerdere opties qua bekleding, verwarming en zelfs een universele zijairbag behoren tot de mogelijkheden.

Als je meer wilt weten over deze actie kijk dan op onze website www.bcsrecaro.nl of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010. De actie is geldig in de week van en na Automaxx Summer van 2 t/m 15 juli 2012. De stoelen worden geleverd via onze officiële RECARO-dealers, zij kunnen desgewenst ook zorgen voor de inbouw.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*