The Ultimate Webshops van 2012 zijn bekend

,

Webwinkels Boefjes en Snoesjes (categorie Baby en Kind), A Cup of Cake (categorie Wonen, Cadeau, Creatief) en Online Armbanden (categorie Mode, Accessoires, Beauty) hebben de verkiezing ‘The Ultimate Webshop 2012’ gewonnen.

Ultimate Webshops organiseerde voor de tweede keer deze jaarlijkse webwinkel-verkiezing. De hele maand juni konden bezoekers van www.online-shoppen-nederland.nl stemmen op hun favoriete webwinkels in de categorieën ‘Baby en Kind’, ‘Wonen, Cadeau, Creatief’ en ‘Mode, Accessoires, Beauty’. Er zijn ruim 3000 stemmen uitgebracht.

De winnende webshops mogen zich ‘The Ultimate Webshop van 2012’ noemen en ontvangen daarnaast een uitgebreid advertentiepakket op de website. Ook onder de bezoekers die hun stem hebben uitgebracht zijn mooie prijzen verloot. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Over Ultimate Webshops

In Nederland is het aanbod van webwinkels enorm. Daarom licht Ultimate Webshops er sinds 2010 de pareltjes tussenuit. Hippe, bijzondere en unieke webwinkels op het gebied van Mode, Accessoires, Beauty, Baby en Kind en Wonen en Cadeau worden onder de aandacht gebracht van online shoppers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*