Gerda de Graaf nieuwe eigenaar Zuivelhoeve winkel in Dokkum.

Gerda de Graaf is per 1 augustus de nieuwe eigenaar van de Zuivelhoeve Dokkum winkel aan de Hoogstraat 23. De Zuivelhoeve staat voor vers en eerlijk. Vers omdat de producten iedere dag vers bereid worden en eerlijk door de natuurlijke en ambachtelijke bereidingswijze. De consument kan de kwaliteit van de ambachtelijke smaakvolle producten dagelijks in de winkel proeven. Het assortiment bestaat uit de heerlijkste boeren- en buitenlandsekazen, heks’n kaas, verse noten, tapas, olijven, wijnen, zuivel, Bonifatius bitter, Friese streekproducten en andere delicatessen. We onderscheiden ons met unieke producten met een eerlijke en authentieke basis en we gaan voortdurend op zoek naar nieuwe ambachtelijke en eerlijke producten. Zo zal er binnenkort ook een aantal mooie biologische wijnen aan het assortiment worden toegevoegd. In het weekend staan er elke keer weer nieuwe bijzondere eigen gemaakte verse hapjes klaar om te proeven. Het team van de Zuivelhoeve vertelt graag met passie het verhaal achter de verschillende ambachtelijke producten en zorgt ervoor dat klanten een culinaire beleving meemaken waarvoor ze graag terugkomen. Ook kunnen bedrijven, instellingen en horecagelegenheden bij de Zuivelhoeve Dokkum terecht voor o.a. de heerlijkste kazen, verse noten, relatiegeschenken en kerstpakketten.

www.facebook.com/zuivelhoevedokkumwinkel 

www.zuivelhoeve-dokkum.nl 

http://twitter.com/zuivelhdokkum 

________________________________________________________

Over Zuivelhoeve..
In december 1981 startte Zuivelhoeve met een winkeltje op de boerderij van de familie Roerink aan de rand van Enschede. Ambachtelijke zuivel direct van de boerderij. Hieraan ontleent Zuivelhoeve haar naam. In de tussentijd is er natuurlijk veel veranderd. Sinds medio 1999 beschikt Zuivelhoeve over volledig nieuwe productiefaciliteiten. De ambachtelijke bereidingswijze is al die jaren onveranderd gebleven! Ook nu nog worden alle producten bereid uit verse melk zonder toevoeging van melkvreemde bestanddelen. De producten van Zuivelhoeve staan dan ook garant voor een lekkere, volle smaak met herkenbare ingrediënten. We zijn er trots op dat het ene kleine winkeltje van destijds uitgegroeid is tot een heuse Zuivelhoeve winkelketen met 25 prachtige winkels waar de lekkerste kazen en andere onmeuig lekkere producten worden verkocht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*