Hoge bloeddruk, mediteren, zout en stress

Hoge bloeddruk is een aandoening die met behulp van het beperken van zout en stress aangepakt worden. Tevens kun je mediteren om zodoende rustig te worden waardoor je bloeddruk beter te controleren is.

Hoge Bloeddruk en Meditatie

De oorzaken van hoe bloeddruk lopen nogal uiteen. 1 van deze oorzaken kan stress zijn. Dit is wellicht een oorzaak die voor 80% verantwoordelijk voor is, dat men hoge bloeddruk heeft. 5 minuten per dag mediteren kan wonderen verrichten voor je bloeddruk en stress levels. Het is nog leuk ook!

Waarheid over Hoge bloeddruk en Zout

Veel mensen met hoge bloeddruk eten nog steeds teveel zout. Het probleem van teveel zout is dat het je bloeddruk extreem verhoogt vanwege de uitdrogingseffecten. De aanbevolen hoeveelheid is 1500 met een overgevoeligheid en is niet altijd te halen vanwege de zout bommen in de supermarkt.

Wat Te Doen Tegen Hoge Bloeddruk

Het hebben van hoge bloeddruk brengt veel stress en angst met zich mee. Onderzoek heeft al meerdere keren aangetoond dat angst, nervositeit en stress je hoge bloeddruk zeker kan verhogen. Hier bespreek ik wat je tegen hoge bloeddruk kan doen en de link tussen hoge bloeddruk en angst / stress…

Voor meer informatie over hoge bloeddruk en voor de nieuwste artikel lees dan wekelijkse de blog optimalegezondheid.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*