Schimmelinfectie vrouw, voeding en je weerstand

Wanneer men voor het eerst last heeft van een schimmelinfectie wordt er direct een afspraak gemaakt bij de huisarts. Je wilt asap wat medicijnen die je ervan af helpen. Helaas is dit niet altijd de oplossing. Voeding en een slechte weerstand zijn in de meeste gevallen de eerste factoren die aangepakt moeten worden. Wanneer je immuunsysteem goed werkt, zal je m ooit een infectie oplopen. Voeding kan je immuunsysteem bijvoorbeeld om zeep helpen. Lees de nieuwe volledige update op de blog! De blog zal wekelijks aangevuld worden!

Candida en je weerstand

Als je last hebt van een candida schimmel infectie wil je natuurlijk hier zo snel mogelijk van af. Een systeem om je gezond te houden is je immuunsysteem. Maar hoe zit dat met een candida schimmel infectie? Het probleem van een schimmelinfectie is dat het je immuunsysteem erg verzwakt en een aantal ”slimme trucjes” heeft om een immuunsysteem reactie tegen te gaan.

Wat kan ik wel/niet eten bij candida

Voeding heeft veel invloed op ons lichaam. Voeding kan je grote oorzaak zijn van schimmelinfecties. Heb je op dit moment een schimmelinfectie, of wil je er juist GEEN krijgen? Dan is het wel zo handig kan je weet wat je wel en wat je niet mag/kan eten. Lees hier meer…

Schimmelinfectie vrouw

Vroeg of laat zal iedere vrouw eraan moeten geloven: Een vaginale schimmelinfectie. Er is nog veel onduidelijk over hoe het kan ontstaan. Ken je de oorzaak van je eigen schimmelinfectie? Dan weet je ook precies hoe je hier vanaf kunt komen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*