Afvallen door een gezond levensstijl

De dochter van Ozzy Osbourne, Kelly Osbourne is zoveel afgevallen dat ze zelfs in kindermaten past en ze ook daadwerkelijk draagt. In een recent interview heeft Kelly dit prijs gegeven. Kelly heeft twee jaar lang heel erg hard aan haar gewicht gewerkt. Om passende kleding te kopen gaat Kelly naar kinderkleding winkels.

Kelly is heel erg gelukkig en blij met haar superslanke lijn en adviseert een ieder die wil afvallen of afslanken, de eigen levensstijl eens goed aan te pakken. Volgens Kelly dien je voor een slank lichaam gezond te eten en voldoende te bewegen. Sporten bij een sportschool, hardlopen, fietsen of doen aan gymnastiek zou voldoende moeten zijn. Kelly Osbourne laat ook weten dat ze bij eenmalige diëten helemaal geen baat bij heeft, want daarna neemt het gewicht dubbel toe.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*