Boek ‘Op reis in Oost-Europa met de kinderen – ‘Wat moet je daar nu doen?’ uitgebracht.

Strijen, 30 september 2012.

Op 28 september is het boek Op reis in Oost-Europa met de kinderen – “Wat moet je daar nu doen?” verschenen. De auteur is Martin Boon (39) uit Strijen.

Het is een boek met verhalen over een rondreis van twee maanden door Oost-Europa, in mei en juni 2012. Het verhaal is oorspronkelijk gestart als blog voor familie, vrienden en voor de kinderen van de auteur.

Reiservaringen
Martin vertelt over het ontstaan van het boek: “Gezien de grote belangstelling op het blog, ( m4rtinb.reislogger.nl ) , ben ik mij steeds meer gaan richten op een breder publiek. Het  belangrijkste doel was informatie delen over dit prachtige onbekende deel van Europa, dat ook gewoon onderdeel uitmaakt van onze cultuur.”

“Het verhaal is een combinatie geworden van praktische info, geschiedenis, natuur en cultuur, gecombineerd met onze persoonlijke belevenissen. Dit zijn alledaagse leuke reiservaringen, maar ook emotionele ervaringen zoals een bezoek aan het voormalig concentratiekamp Auschwitz, het herdenkingscomplex Khatyn en de bezoeken aan onze twee sponsorkindjes in kindertehuizen in de Oekraïne en Moldavië.”

Uniek boek
Het boek is uniek, omdat er momenteel nauwelijks Nederlandstalige boeken over Oost-Europa te vinden zijn. Over reizen met kinderen in dit gedeelte van Europa al helemaal niet. De doelgroep is eigenlijk iedereen die interesse heeft in dit deel van Europa.

Goed doel
De opbrengst van het boek wordt gedoneerd aan een goed doel: De auteur wil voor een van de bezochte kindertehuizen een bibliotheek realiseren. Dit sluit heel mooi aan op het thema van de komende kinderboekenweek.

Gegevens boek
Titel: Op reis in Oost-Europa met de kinderen – ‘Wat moet je daar nu doen?’

Auteur: Martin Boon

Prijs: E 17,95

Categorie: Reizen

Geïllustreerd: Ja

Uitvoering/formaat: Paperback A5

Aantal pagina’s: 174

ISBN: 978-94-6206-309-9

Verschijningsdatum: 28 september 2012

Uitgever: Boekscout.nl, Soest ( www.boekscout.nl )

NOOT, niet ter publicatie:

De auteur Martin Boon is bereikbaar via martinboon@hetnet.nl of 06-245.927.93

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*