Boek ‘De mooiste versie van jezelf’ verschenen

Deze maand is het boek ‘De mooiste versie van jezelf’ van Tara van Luipen verschenen. Een beautyboek over alle aspecten van de uiterlijke verzorging. Met illustraties van o.a. Sanne van Rozendaal en Petrus Tomasila.

De mooiste versie van jezelf is een grondig naslagwerk over alle aspecten van de uiterlijke verzorging. “Wat kan ik het beste dragen met mijn peerfiguur?”, “Welke kleuren staan mij het mooist?”, “Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen?”, “Hoe breng ik een brilmake-up aan?” Al deze vragen worden beantwoord en op heldere wijze uitgelegd. Maar ook de verzorging van binnenuit wordt onder de loep genomen. Gezondheid en schoonheid gaan nu eenmaal hand in hand. Dit boek staat boordevol tips en trucs om de mooiste versie van jezelf waar te maken. Een echte musthave voor iedere vrouw!

Tara van Luipen werd in 1988 geboren in Delft. Op haar 16e ontwikkelde ze een passie voor uiterlijke verzorging. Het verbaasde dan ook niet dat ze voor een opleiding in die richting koos. Maar haar interesses waren breder. Zo leerde ze zichzelf dreads en acrylnagels zetten en ook het zetten van een piercing is haar niet vreemd. Intussen heeft ze haar opleiding visagie bijna afgerond en werd het tijd om haar kennis te bundelen in een boek. Haar uitgangspunt is: stem je keuze altijd af op de mogelijkheden van je eigen lichaam en volg niet klakkeloos de mode. Alleen zo vind je uiteindelijk de mooiste versie van jezelf!

Titel: De mooiste versie van jezelf
Auteur: Tara van Luipen
Category: Gezondheid
Geïllustreerd: Ja
Uitvoering/formaat: Paperback 16 x 24 cm
Aantal pagina’s: 130
ISBN: 9789462062702
Uitgeverij: Boekscout.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*