Candida op de huid, darmflora, medicijnen

Candida op de huid

Nu zijn er verschillende behandel mogelijkheden tegen een schimmelinfectie. Enerzijds heb je  een natuurlijke methode om met een anti-candida dieet en supplementen de infectie tegen te gaan. Anderzijds heb je ook de traditionele manier van behandelen door middel van recept medicijnen om de infectie te stoppen. Nu ben ik een voorstander van een natuurlijke aanpak vanwege de bijwerkingen.

Darmflora en schimmelinfectie

Schimmelinfectie kan erg hardnekkig zijn en zelfs ontwikkelen tot een candida overgroei waarbij het hele lichaam last heeft van de schimmel. Om de balans te herstellen is een gezonde en goede darmflora noodzakelijk omdat juist daar de schimmel voor het eerst kan doorbreken. Lees hier de tips voor een goede en gezonde darmflora tegen schimmelinfecties.

(recept)medicijnen tegen candida

Een schimmelinfectie begint vaak in de pelvis en vanuit daar kan het doorbreken en zich verder koloniseren in de rest van je lichaam. Ook kun je last krijgen van een infectie op de huid en de symptomen zijn erg vergelijkbaar met huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis – een goede huid hygiëne is extreem belangrijk!

Wil je de volledige artikelen lezen, bekijk dan de artikel op de blog door op de link te klikken. Daarnaast is er de mogelijkheid op je in te schrijven voor een nieuwsbrief waarmee je op te hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*