De link tussen online tafellinnen en offline topkleding? Gevoel voor stijl!

Webshop tafelkleden online, Cottona.nl, kleedde onlangs de tafels op het hoofdkantoor van Tommy Hilfiger aan. Eerder al, in 2011, won de webshop de Internationale Thuiswinkel Award. Het gaat daarom goed met de jonge onderneming die voorheen bekend was onder de naam www.tafellakens.com

Ontwerp een interieur dat tegelijkertijd een gemoedelijke sfeer ademt, verwijst naar de familiaire inrichting van Amerikaanse diners uit de jaren vijftig en voorzien is van alle moderne installaties en akoestische toepassingen. Dat was de opdracht voor de ontwerpers van het restaurant ‘People’s Place’, gevestigd in het wereldwijde hoofdkantoor van Tommy Hilfiger. De grote vitrines, de sfeervolle raambekleding met uitkijk naar de levendige Stadhouderskade, de ronde ramen…alles ademt sfeer en herinnert aan de klassiek ingerichte Amerikaanse diners uit de jaren vijftig. Om de sfeer helemaal af te maken, kwam op de tafels het tafellinnen van Cottona Table Textiles.

De reacties van de internationale architectuur- en designpers over de hele metamorfose van het restaurant zijn lovend. Dus: grote opdrachten voor Cottona? Yes they can!

Ook interesse in hoge kwaliteit tafellakens? Bestel dan uw tafelkleden en -linnen online bij Cottona. Cottona levert uit eigen atelier, dus u kunt ook uw tafelkleed of tafellinnen eenvoudig op maat bestellen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*