DE TECHNISCHE VAKBEURS WORDT SAMEN MET PORTS, TRANSPORT & EQUIPMENT/SCHELDE DELTA EXPO ÉÉN GROTE GRENSOVERSCHRIJDENDE INTERREGIONALE VAKBEURS!

———————————— PERSBERICHT ————————————–

Goes, 26 september 2012

DE TECHNISCHE VAKBEURS WORDT SAMEN MET PORTS, TRANSPORT & EQUIPMENT/SCHELDE DELTA EXPO ÉÉN GROTE GRENSOVERSCHRIJDENDE INTERREGIONALE VAKBEURS!

De Technische Vakbeurs 2012, dit jaar voor het eerst gehouden in de Zeelandhallen te Goes was goed voor bijna 4.000 vakgerichte bezoekers en 110 exposanten inclusief vertegenwoordigde bedrijven. Het succes van deze eerste presentatie heeft de behoefte aan een gespecialiseerde technische vakbeurs voor zuid-west Nederland duidelijk bewezen!

Opmerkingen van bezoekers en deelnemers: “eindelijk een specifieke technische vakbeurs, waar je zowel directie als leidinggevenden en de mensen van de werkvloer ontmoet” en “op het juiste moment een industriële vakbeurs in een regio die volop in beweging is”.

De tweede editie van de Technische Vakbeurs, het platform voor professionals in de techniek, industrie en onderhoud zal zijn van 23 t/m 25 april 2013.

Ports, Transport & Equipment is een vakbeurs op het gebied van haveninrichting en –onderhoud, scheepsbouw, machinebouw en –reparatiewerken, offshore, hijs- en lifttechnieken, diensten en materieél ten behoeve van op- en overslag van goederen. Schelde Delta Expo zal het informatieplatform zijn van instanties en organisaties, die zich intensief bezig houden met de totale ontwikkelingen binnen deze regio. Beide evenementen worden georganiseerd door Event Services Center eveneens verantwoordelijk organisator van de Technische Vakbeurs.

Als lokatie voor Ports, Transport & Equipment/Schelde Delta Expo is gekozen voor de Zeelandhallen Goes vanwege haar centrale ligging in de havengebieden van zuid-west Nederland en Vlaanderen.

Een belangrijke bijdrage in het succes van de Technische Vakbeurs is te danken aan het feit dat dit evenement juist centraal in deze betekenisvolle regio heeft plaats gevonden.

Bovenstaand geeft aan dat door de overlap binnen het deelnemersveld evenals dat van de bezoekers de wens aanwezig is om beide evenementen gelijktijdig te doen laten plaatsvinden. Dat betekent een nog krachtigere Technische Vakbeurs en een waardevolle ondersteuning voor het nieuwe evenement Ports, Transport & Equipment/Schelde Delta Expo 2013.

De Technische Vakbeurs met Ports Transport & Equipment/ Schelde Delta Expo 2013 zijn beide te bezoeken op uitnodiging van exposant of organisatie.

De Zeelandhallen te Goes heeft de beschikking over 10.000 vierkante meter beursvloer, een buitenexpositiemogelijkheid en 1500 parkeerplaatsen. Beide evenementen hebben de waardering van de lokale overheid, brancheverenigingen en opleidingsinstellingen.

Voor meer informatie:

www.eventservicescenter.nl

www.technischevakbeurs.nl

www.scheldedeltaexpo.nl

www.portstransportandequiment.nl