Energielabel woning belangrijk verkoop kenmerk

De huizenmarkt wordt tegenwoordig getekend door een overschot aan aanbod terwijl de vraag achterblijft. Mensen gaan met de onzekere economische tijden niet snel over tot de aanschaf van een woning. Er is echter altijd een groep kopers die een woning zoeken en instaat zijn, de stap naar de koop te maken. Om deze groep te bereiken kan men als verkoper verschillende marketing technieken gebruiken. Een belangrijk aspect waarop iedere koper let is de energielabel woning. De energielabel van een woning is tegenwoordig een standaard onderdeel van het gehele koop- en verkoop traject.

Energielabel huis is een onderwerp waar kopers op letten en meteen kunnen afleiden hoe energiezuinig of juist ongunstig het toekomstige huis is. Dit is handig om vooraf te weten opdat de kosten die maandelijks gepaard gaan met de woning iets duidelijker worden. Hr ketels zijn een belangrijk element van de energielabel huis. Het type cv ketel zorgt namelijk in grote mate voor de bijdrage in de energie consumptie van de woning.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*