Financiële problemen bij kunstgras leggen

Het aanleggen van velden bestaande uit kunstgras is in Nederland in korte tijd enorm gegroeid. Zowel bij de kleine als grote gemeenten. In een bepaalde gemeente in Nederland is er besloten om de komende jaren te stoppen met kunstgras leggen. Een tijd geleden was de bewuste gemeente ambitieus begonnen om kunstgras aan te leggen op diverse locaties. De economische crisis noopt lokale overheden en dus ook gemeenten een kritische blik te werpen op de financiële uitgaven.

Hierdoor moest de bewuste gemeente op allerlei fronten flink bezuinigen. Tegenwoordig is de ambitie van de gemeente om voor elke drie gewone sportvelden een enkele te voorzien van kunstgras van kunstgrasland. Dat wil zeggen dat voor deze bewuste gemeente de komende jaren een stuk of vijf grasvelden van kunstgras gerealiseerd kunnen worden. Ondanks de bezuinigingen is de wil er nog steeds binnen het gemeente bestuur te blijven investeren in sport.

Voor meer informatie over kunstgras leggen ga naar: http://www.kunstgrasland.nl/kunstgras/21-kunstgras-aanleg-en-onderhoud

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*