Gebruik van grind of kalksteen in de tuin

,

Het komt regelmatig voor dat men in de tuin een terras of pad wil aanleggen. Het is gebruikelijk om daarbij grind soorten te gebruiken. Het idee is dan natuurlijk dat uitgekozen grind voor enkele jaren er nog goed bij ligt. Dit geldt ook voor gebruik van kalksteen of basalt.

Een aantal zaken kunnen helpen om de mooie look en sfeer, waarnaar men opzoek is, te creëren. Het is belangrijk om ten eerste op papier een goed ontwerp te maken. Daarbij moet men zeker niet vergeten om op schaal te tekenen en de plekken voor zaken zoals regenpijpen of afvoerputjes aan te geven. Er zijn standaard afmetingen voor een oprit of terras. Het staat vast dat men bij het ontwerp goed moet nadenken over de afmetingen dat een nieuw terras of oprit moet krijgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*