Glijlagers vinden met een app

, , ,

Nieuw: nu ook beschikbaar voor de iPad: de productvinder voor iglidur glijlagers van igus. Via het touchscreen selecteren, bestellen en het gewenste lager ontvangen.

igus presenteert een nieuwe Ipad-versie van de iglidur-productvinder

igus GmbH uit Keulen ondersteunt constructeurs met meer dan 35 E-engineering-tools die, zonder voorafgaande registratie, 24 uur per dag beschikbaar zijn. Daartoe behoort o.a. de iglidur-productvinder voor glijlagers. Gebruikers beschikken hierdoor per direct over Ipad-versie van deze slimme tool. Hierdoor is het mogelijk om het passende materiaal te selecteren, door het slechtst enkele malen aantippen van het touchscreen: Eenvoudig www.igus.nl/iglidur oproepen en de link ‘iglidur-productvinder voor iPad’ volgen. Dankzij het overzichtelijke bedieningsoppervlak kunnen alle belangrijke toepassingsapparaten in een handomdraai worden ingevoerd. De gebruiker krijgt meteen een overzicht van de geschikte materialen. Via de materiaalkeuze kan de gebruiker dan direct de passende cataloguspagina oproepen en het gewenste lager in de onlineshop bestellen.

Elcee Holland B.V. heeft een indrukwekkende voorraad van de diverse kwaliteiten in huis en kan binnen 24 uur leveren. Ook is Elcee van 2 t/m 5 oktober te vinden op de Industrial Automation & Drives 2012, waar we weer de nieuwste productontwikkelingen van igus® zullen laten zien.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*