Honderden vorstelijke vakantieadressen te huur bij NOVASOL

,

Reeuwijk / Tilburg, 20 september 2012 – Wie zich tijdens de vakantie graag vorstelijk in de watten laat leggen, kan zijn hart ophalen bij vakantiehuizenspecialist NOVASOL. Ook in het najaar verhuurt NOVASOL honderden adellijke ‘optrekjes’ voor een welverdiende herfstbreak in Europa. Een vorstelijk verblijf inclusief eigen bordes, feestzaal én visvijver; de kroon op je vakantie.

Wie zijn of haar (najaars)vakantie graag vorstelijk doorbrengt – lang tafelen in plaats van een snelle hap, resideren in plaats van wonen, koninklijk wandelen in plaats van slenteren – kan nu een heus slot, burcht, paleis of statig herenhuis huren. NOVASOL, één van Europa’s grootste aanbieders van vakantiehuizen, biedt naast gangbare vakantieaccommodaties ook complete kastelen en burchten. Neem bijvoorbeeld het barokke Schmuggerow in Uckermark, het Château de Villejovet aan de oever van de Loire of het Castello la Rocca gelegen tussen de Toscaanse heuvels. De langgekoesterde droom eens een ´echte´ kasteelheer te zijn, wordt al voor een klein vakantiebudget werkelijkheid.

Sloss Schmuggerow

Het luxe vakantieslot Schmuggerow, voorzien van sfeervolle suites en een 15 ha park, biedt plaats voor 36 gasten. Het landhuis was eens een huwelijksgeschenk van de Graaf van Swerin aan zijn dochter en werd door architect Paul Otto Brückwald, bekend van het Wagner-Theater in Beirut, ontworpen. Anno 2012 rust je er als moderne kasteelheer heerlijk uit in een antiek hemelbed, dineer je tussen prachtige meubelstukken en familieportretten, of maak je uitstapjes naar de nabijgelegen Ostsee, het Poolse Szczecin of het mondaine zandstrand van Usedom.

Château de Villejovet

In Château de Villejovet kunnen vakantiegangers zich een kleine of grote landheer wanen. Het 18e eeuwse landhuis bestaat aan de ene kant uit authentieke, krakende trappen, een handbediende etenslift, een bibliotheek inclusief grote lederen fauteuils en een wijnkelder met booggewelven maar is na een zorgvuldige renovatie ook van alle moderne gemakken voorzien. Zo beschikt het château over een verwarmd buitenzwembad en eigentijdse computerkamer. Het landgoed beslaat 6 ha en wordt omringd door een drie kilometer lange gracht.

UNESCO Werelderfgoed

Voor vakanties ´op grote voet´ verhuurt NOVASOL verschillende sfeervolle residenties. Neem bijvoorbeeld het 18e eeuwse Bischofssitz in Zuid-Zweden, de citadel met onderkeldert zwembad in Umbrië of het keizerlijk paleis Djokletian in Dalmatië, opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst. „Wie het online aanbod van NOVASOL bekijkt of door één van onze gidsen bladert, vindt naast de adellijke accommodaties ook andere bijzondere landhuizen en villa’s”, aldus Frans Schoon, Algemeen Manager bij NOVASOL. „Van Scandinavië tot Sicilië, er is voor ieder wat wils”.

Vorstelijk logeeradres Val de Loire, Frankrijk (NOVASOL)

Over NOVASOL

De ruim 31.000 individuele vakantiehuizen in 26 Europese landen behoren exclusief tot de NOVASOL groep, onderdeel van Wyndham Exchange and Rentals van Wyndham Worldwide. NOVASOL is daarmee de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Europa en heeft accommodaties in o.a. Denemarken, Zweden, Tsjechië, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije in portefeuille. Het hoofdkantoor van NOVASOL is gevestigd in Kopenhagen. De Benelux wordt aangestuurd vanuit het kantoor in Tilburg.

###

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u zich richten tot:
Frans Schoon, Algemeen Manager
Tel.:013 – 4677730
E: frans.schoon@novasol.nl
W: www.novasol.nl
FB: www.facebook.com/novasol.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*