MVK Opleiding klassikale dagopleiding naast het werk

De veel gevraagde Opleiding Middelbare Veiligheidskunde (MVK) is een allround veiligheidskundige opleiding op post-mbo-niveau. Om te leren ongevallen en incidenten op het werk daadwerkelijk te helpen voorkomen is alleen het vergaren van theoretische kennis onvoldoende. Dit vergt ook sociale en communicatieve vaardigheden, het samen bespreken en delen van praktijkervaring en praktische training. Hiervoor is klassikaal onderwijs, gegeven door een in de praktijk ervaren vakdocent het meest geschikt.

De opleiding MVK voor veiligheidskundigen kunt u bij diverse opleidingsorganisaties volgen. Copla verzorgt de Hobéon SKO erkende MVK op diverse locaties in Nederland echter klassikaal op een vaste dag, tweemaal per maand. Dankzij de ondersteunde digitale leermiddelen kunnen cursisten ook buiten de klassikale lessen zelfstandig leren.
Lees het hele artikel>

MVK Harderwijk, Hoogvliet en Hengelo starten in oktober en november 2012

Op 12 oktober a.s. start Copla MVK Opleidingen in Harderwijk. Op 5 en 6 november respectievelijk in Hoogvliet (Rotterdam) en Hengelo (Twente). Ook in de regio’s Assen, Noord-Holland en Eindhoven verzorgt Copla tweemaal per jaar een Opleiding MVK.


Vraag GRATIS White Paper MVK Opleiding aan

Wilt u meer weten over de Opleiding MVK, het vak veiligheidskunde en het kiezen van de juiste opleiding? Vraag dan nu de gratis white paper aan.

Meer informatie over de opleiding MVK, startdata, locatie
en onze aanpak vindt u op website van Copla www.copla.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*