Onderhandelen bij aanschaf keukens

Bij de aanschaf van een keuken of keukenkasten is het handig om te weten dat het onderhandelen over de prijs een normale aangelegenheid is. Waar men bijvoorbeeld vroeger onder de markt en in de winkels nog onderhandelde over de prijs is dit fenomeen afgenomen. Bij de aanschaf van keukens mag men namelijk nog een dergelijk onderhandelings gedrag hanteren. De verkoper van de keukenkast of complete keuken kan eventueel een speciale prijs fiksen of een gratis apparaat erbij doen.

Men kan natuurlijk rechtstreeks zelf om een korting vragen. Een vaak gebruikte tactiek van de verkoper is om duidelijk te maken dat hij of zij wel een speciale prijs kan regelen, echter alleen wanneer de koper op dezelfde dag besluit om de keuken te kopen. Het is belangrijk dat men zich als consument niet laat overhaasten om een beslissing te nemen. Men moet een goed doordachte beslissing nemen en de ruimte inbouwen om deze te maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*