PowerXXXL – Nieuwe Webshop voor een fitte en gezonde levensstijl!

, ,

PowerXXXL is een nieuwe webshop waarbij de innerlijke en uiterlijke verzorging van de hedendaagse mens centraal staat. Doordat er tegenwoordig zo ontzettend veel producten worden aangeboden zien de mensen door de bomen het bos niet meer. Ook kun je op alle web shops te kust en te keur, maar meestal met dezelfde merken en artikelen. Daarbij gaat het maar om één ding; verkopen! De één biedt de producten nog goedkoper aan dan de ander. Vaak ontvang je dan nadat je besteld hebt een artikel wat toch enigszins anders is dan wat je uitgezocht had. Of het artikel is kwalitatief niet hetgeen wat je er van verwachtte. Wij willen en doen dat anders. Bij ons staat het welbevinden van de mens voorop. Dit is de reden dat wij met PowerXXXL zijn begonnen. Eerlijke, uitstekende en natuurlijke producten tegen een normale prijs. Geen absurde prijzen, omdat het product biologisch of uitsluitend natuurlijk is. Gezond en betaalbaar. Producten die voorzien in een behoefte en producten die voor een breed publiek toegankelijk zijn. Momenteel richten wij ons op onze huidige merken en zoeken we nog steeds naar merken die niet overal verkrijgbaar zijn.

Onze merken zijn Self Omninutrition- Voedingssupplementen, vitamines en mineralen. Self is een merk wat uit Zweden komt en onder voortdurende controle staat van de Zweedse overheid. De producten worden met de meest hoogwaardige grondstoffen geproduceerd onder de normen van HACCP en GMP.  Self gebruikt voor zijn whey producten bijvoorbeeld alleen maar 100% hormoon- en chemicaliënvrije melk. Een volledig assortiment aan producten voor sporters, maar ook producten om te helpen met afvallen, zoals Ripped Burn en Synerlin.

Bulldog natural Skincare is een product uit Engeland. Deze huidverzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid, waarbij werkzaamheid en natuurlijkheid voorop staan. Bulldog is in Engeland het snelstgroeiende merk op het gebied van mannenlijke huidverzorging. Het merk heeft reeds meerdere prijzen gewonnen variërend van Vogue, Men’s Health, maar ook al 2 jaar op rij de Natural Beauty Awards! Bulldog heeft een product voor iedere huid van gevoelig tot uitermate droog. Scrubben, wassen of verzorgen; Bulldog heeft het zonder kunstmatige toevoegingen zoals Sodium Laureth Sulfate of Parabenen.

Busby Pure Tissue Oil is het geheim van Zuid-Afrika. Een huidverzorgende olie die voor vele problemen inzetbaar is. Inmiddels staat het product in Zuid-Afrika al op de lijst om toegelaten te worden als aanvullend medicament. Busby Pure Tissue Oil is een natuurlijk product en bevat, in tegenstelling tot vele andere producten, geen parafinnum liquidum. Door de unieke samenstelling van deze olie heeft het zijn werking al bewezen bij mensen die last hebben van bijvoorbeeld psoriasis, littekenweefsel en helpt het uitermate bij het voorkomen en behandelen van Striae. Resultaat is al zichtbaar binnen 28 dagen. Het wordt goed door de huid opgenomen en voelt niet vettig aan.

PowerXXXL is altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve producten van de hoogste kwaliteit. Voor ons is het zeer belangrijk dat we geen eenheidsworst verkopen, maar echt in een behoefte voorzien. Daarom kun je bij ons ook altijd professioneel advies vragen over voedingssupplementen of huidverzorging.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*