Prijslijst huidtherapie aangepast

Den Haag – huidtherapie

Polikliniek de Blaak heeft de prijslijst voor huidtherapie aangepast. De prijslijst is daarmee een stuk overzichtelijker geworden. Maar belangrijker voor onze patiënten: Veel prijzen zijn flink omlaag gegaan.

Onlangs heeft u op de site al kunnen lezen dat Polikliniek de Blaak flink geinvesteerd heeft in nieuwe behandelapparatuur zoals de Ultrapeel en de LightSheer Duet. Intussen zijn daar nog een Mixto fractional CO2 laser voor de algemene huidverbetering en en nog een Diode LightSheer Duet voor laserontharen bijgekomen. U bent dus nu niet alleen voordeliger uit bij Polikliniek de Blaak, maar u bent ook verzekerd van de nieuwste apparatuur en technologie op het gebied van huidtherapie.

U kunt terecht in Leidschendam voor: Acnetherapie, Camouflagetherapie, Chemische peeling, Elektrische epilatie, Fractional CO2 laser, Laser ontharen, Littekentherapie, Microdermabrasie, Oedeemtherapie en Vaatlaser behandeling.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*