Psoriasis, bier, stress en de verschillende soorten

Hieronder 3 beknopte samenvattingen van de artikel op de blog van optimalegezondheid.com Voor de complete artikelen, kun je deze lezen op de blog

Verschillende soorten psoriasis

Hoe ziet psoriasis eruit? Dit is een vraag die niet zo 1,2,3 kan worden beantwoord met woorden. het is makkelijker wanneer je foto’s ziet. In dit artikel laat ik je een aantal foto’s zien van verschillende vormen van psoriasis.

Bier en de huidaandoening psoriasis

Uit een grootschalig onderzoek is naar voren gekomen dat vrouwen die regelmatig bier drinken een aanzienlijk vergroot risico lopen op de ontwikkeling en verergering van psoriasis. Dit komt omdat in bier veel zetmeel te vinden is..

Stress

Het hebben van psoriasis alleen al veroorzaakt stress. Maar is er een link tussen stress en psoriasis uitbarstingen? Zeker weten, stress heeft direct invloed op je immuunsysteem en kan zeker psoriasis prikkelen en verergeren, een goede anti stress management is noodzakelijk voor je gezondheid en psoriasis.

Voor de volledige artikel, bekijk dan de gehele artikelen op de blog. Tevens is er de mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Wanneer er nieuwe updates op de blog staan, zal ik je dit laten weten via een email. Heb je vragen of suggesties voor een artikel dat je graag geschreven ziet worden, laar me dit dan via een email weten:

klantenservice@optimalegezondheid.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*