Samenwerking Dokkumer bedrijven

, ,

Samenwerking in Dokkum tussen de Zuivelhoeve Dokkum, Bonifatius Bitter en By Frank vormgeving in Dokkum.

Over drie maanden zitten we al weer in de gezellige kerstperiode. Daarom gaan de meeste bedrijven nu op zoek naar een mooi kerstpakket om medewerkers en/of relaties te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid in het afgelopen jaar. Daarom heeft de Zuivelhoeve Dokkum en Bonifatius Bitter in samenwerking met By Frank vormgeving drie mooie gevulde kerstpakketten met kwaliteitsproducten, bestaande uit de enige echte Bonifatius Bitter en heerlijke lekkernijen uit de Zuivelhoeve Dokkum winkel, samengesteld.

Voor meer informatie over de kerstpakketten of wanneer u een bestelling wilt plaatsen kunt u contact opnemen met: Berend Wouda 06-13687839 & Leo de Graaf 06-28416824 of een mail sturen naar zuivelhoevedokkum@hotmail.com
Meer informatie over de kerstpakketten is ook te vinden op www.facebook.com/zuivelhoevedokkumwinkel

Kerstpakket C

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*