Seizoensopening bij SkiDiscovery Oktober: Wintersport begint in Nederland

De gehele maand oktober viert de Nederlandse Ski Vereniging samen met SkiDiscovery de start van het nieuwe wintersportseizoen.

Per 1 oktober zijn ook de actuele weersberichten en sneeuwhoogtes vanuit de Alpen weer online te vinden!

Gedurende deze maand worden er vele aantrekkelijke activiteiten georganiseerd. Één van deze activiteiten is de seizoensopening 2012-2013 van SkiDiscovery op 6 oktober 2012.

Nederland leent zich uitstekend voor een dagje wintersport bij SkiDiscovery. Een goede voorbereiding op de wintersport begint thuis. Nog steeds gaan veel Nederlanders ongeoefend op wintersport. Dat is jammer, want bij SkiDiscovery kun je veel doen om je optimaal voor te bereiden op de sporten skiën en snowboarden.

Tijdens deze dag kunnen nieuwe en bestaande klanten een gratis ski- of snowboardtraining volgen, daarnaast worden er demo’s gegeven, is er een springkussen en veel gezelligheid te beleven! SkiDiscovery stelt (H)erkenning, veiligheid en plezier voorop binnen deze kleinschalige organisatie!

Iedereen is in oktober van harte welkom om kennis te maken met alles wat SkiDiscovery te bieden heeft! Wintersport begint tenslotte in Nederland.

Datum: 06 oktober 2012
Tijd: 10.00 tot 15.00 uur
Adres: Waterpas 99 Den Haag
Toegang en deelname: Gratis

Vooraf aanmelden gewenst, vol = vol

Via: 070-3991014 of info@skidiscovery.nl

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*