Simonlypro.nl gelanceerd

, ,

Morgen, vrijdag 28 september 2012,  wordt de website Simonlypro.nl gelanceerd. Deze website is de meest complete vergelijker  van sim only abonnementen. Sim only abonnementen worden steeds populairder doordat de kosten van mobiel gebruik goedkoper zijn. Simonlypro.nl speelt hier op in door het aanbieden van een handige vergelijkingstool om de sim only abonnementen te vergelijken.

Meest compleet
Het voordeel van de vergelijkingstool van Simonlypro.nl is dat het de meest complete sim only vergelijker is. Alle providers komen terug in de tool, waardoor er voor de bezoeker een  compleet en betrouwbaar beeld ontstaat van de voor hem of haar voordeligste sim only aanbieder. Zowel de grote providers als Vodafone, KPN en Hi, maar ook bekendere sim only aanbieders zoals Simpel en Hollands Nieuwe komen terug op de vergelijkingssite.

Sim only
Sim only abonnementen worden steeds populairder. Sim only betekent dat je alleen een mobiele telefoonabonnement betaalt of afsluit voor het gebruik van het telefoonnetwerk. Je krijgt er dan geen nieuwe mobiel bij. Sim only abonnementen bieden een uitkomst wanneer je huidige telefoon nog prima functioneert maar je al wel toe bent aan een nieuw abonnement. Het voordeel van sim only is dus dat je niet betaalt voor de telefoon die bij  de normale abonnementen inbegrepen zijn, daarom zijn deze een stuk goedkoper. Je kunt al bellen met sim only vanaf 1,5 cent per minuut.

Vergelijkingstool
Simonlypro.nl bevat een  makkelijke vergelijkingstool die snel in te vullen is. Door een aantal vragen over het klantprofiel en het gebruikersprofiel te beantwoorden worden de abonnementen vergeleken. Na de vergelijking is er de mogelijkheid om het abonnemente direct te bestellen via de website van de telecomaanbieder met de meest bijpassende match.

Netoda Internet Marketing B.V.
De website is ontwikkeld door Netoda Internet Marketing B.V. Dit bedrijf richt zich op het ontwikkelen van websites waarbij veel gebruik wordt gemaakt van affiliate marketing en zoekmachine optimalisatie. Andere websites van de ontwikkelaar zijn Fashionblogster.com en Mobielinternet.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*