Toekomst voorspellen voor Rihanna en Katy

Katy Perry en Rihanna bezochten onlangs een waarzegster voor toekomst voorspellen. Het liefdesleven van beide popsterren gaat niet zoals het wezen moet. Daarom bezochten ze een zeer bekende waarzegster, die middels Lenormand kaarten hun toekomst kon voorspellen. De zus van Katy adviseerde hen om een waarzegster te bezoeken. De zus werd op haar beurt door een heel goede vriend geadviseerd om iemand te bezoeken die hen kon vertellen hoe ze succes kunnen hebben op liefdesgebied.

De zekere waarzegster die beide zangeressen bezochten heeft ook andere bekende sterren in het verleden geadviseerd. Rihanna maakte niet zo lang geleden bij Oprah Winfrey bekende dat ze haar ex vriend Chris Brown, ondanks alles nog steeds niet kan vergeten. Volgens Rihanna zal ze altijd van hem blijven houden. Katy date op het moment haar Amerikaanse John, die zeer populair is bij de vrouwen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*