Vakmannen naamnummer-netwerk geven tips aan consumenten

, ,

Je CV Onderhouden in de zomer? Zelf je aardlekschakelaar testen? De experts van de vaknetwerken van 0800 Naambellen geven consumenten bruikbare tips die ze zelf snel en eenvoudig uit kunnen voeren. De vakmannen helpen consumenten op deze manier om ingrijpen van een expert te voorkomen, maar vertellen ook wat beter niet aan doe-het-zelvers overgelaten kan worden.

Met een landelijk dekkend netwerk op tal van beroepsgebieden is 0800 Naambellen uniek in Nederland. Lokale ondernemers staan in het hele land klaar om storingen zoals lekkage en kortsluiting vakkundig en snel op te lossen. Ieder netwerk heeft een nummer dat makkelijk te onthouden is, en 24 uur per dag wordt opgenomen. Bel met het nummer, en je wordt doorverbonden met een vakman in de buurt. Zo is hulp altijd snel onderweg.

Elektricien Fokko de Jong van Elektrotechnisch Installatiebureau FIT geeft op 0900 Elektricien een om zelf je aardlekschakelaar te testen: hij legt uit dat op iedere schakelaar een T-stand zit, om de werking te testen. De werking van de aardlekschakelaar is essentieel voor een veilige woning. Doe deze test daarom minimaal twee keer per jaar, adviseert De Jong.

Sebastiaan Best van Best Installatiebedrijf geeft op de website van0800 loodgieter een tip om in de zomer onderhoud te plegen aan een CV Ketel. Dat voorkomt problemen in de winter, wanneer een defect CV meteen voor een koud huis zorgt. Juist daardoor is de zomer zeer geschikt voor het controleren van de centrale verwarming.

De Jong en Best zijn slechts een voorbeeld van het scala aan vakmannen dat bij 0800 naambellen is aangesloten. Hou onze website in de gaten voor hun tips, en sla onze naamnummers op voor snelle hulp van een professional.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*