WEBSEM breidt uit en legt de lat hoger

Antwerpen 19 september 2012, – Zoekmachine marketing bedrijf WEBSEM te Deurne, opgericht in september 2007 door Erdal Gül, kent serieuze veranderingen in september 2012. Exact 5 jaar later breidt het zoekmachine marketing bedrijf uit; zowel op vlak van mensen als diensten.
WEBSEM is vooral gekend om zijn SEO en SEA activiteiten op nationaal en internationaal vlak. De concurrerende markt kent een exponentiële groei. Online marketing is een vast onderdeel geworden in het ondernemen, zowel voor kleine als grote bedrijven. Het was tijd voor WEBSEM om het aanbod en totaalpakket te vergroten. Aanbod groeit, maar ook de lat zal hoger worden gelegd.

Erdal Gül – Oprichter; “Tot voor kort was WEBSEM een ‘one-man-show’. De draagkracht werd te groot wegens de flow van aanvragen. Ook meer en meer bedrijven wensen een totaalpakket Online Marketing, in plaats van enkel SEO en/of SEA. Niet alleen de aanvragen groeiden, maar ook het type van bedrijven. Een campagne voor een multinational is een heel ander niveau dan de slager op de hoek. Kennis en ervaring staat hier op zijn plaats, maar mankracht en de haalbaarheidsfactor was tot voor kort een knelpunt. Groei was onvermijdelijk.”

Pieter Borremans – Managing Partner; “Ik heb Erdal heel toevallig leren kennen via Twitter. Wat begon met een koffie groeide uit tot partnership binnen WEBSEM. Onze gecombineerde ervaringen op vlak van SEO, SEA, Online Marketing, Affiliate Marketing, E-commerce en Consultancy heeft ertoe geleid waar WEBSEM naar toe zal gaan: De gehele koepel van Search Engine Marketing aanbieden.We zijn ervan bewust dat we ook niets nieuws hebben uitgevonden, maar wij streven naar een 100% transparante workflow. Kosten en prijzen kunnen we ook drukken omdat we alles in-house verzorgen, wat geen onbelangrijke factor is voor prospects.

Tevens start er in september een extra fulltime werknemer – Debbie Vandekerckhove dat WEBSEM zal ondersteunnen in de online marketing activiteiten.
“Debbie kwam solliciteren en wij waren beiden verrast. Hoewel zij geen reële ervaring heeft in deze sector, desondanks haar marketing en communicatie studies geloven wij dat zij zich snel kan ontpoppen tot een meerwaarde en ondersteunende factor voor het bedrijf. Het is dan ook de bedoeling om op korte termijn naar buiten te treden als een geheel team”, aldus Erdal & Pieter.

WEBSEM | Middelmolenlaan 175 /13 | 2100 Antwerpen
Tel: +32 (0)3 327 38 13 | Fax: +32 (0)3 400 11 18 | Web: www.websem.be

Over WEBSEM
WEBSEM is een onderdeel van i-sale BVBA, en dienstverlenend bedrijf voor zoekmachine marketing. Gecombineerd meer dan 15 jaar ervaring op vlak van online marketing, branding, SEA, SEO en consultancy.

Voor meer informatie:
Middelmolenlaan 175 /13 2100 Antwerpen
Tel: +32 (0) 3 327 38 13
Fax: +32 (0) 3 400 11 18
Web: www.websem.be
Erdal Gül
E: erdal@websem.be
M: +32485169428
Pieter Borremans
E: pieter@websem.be
M: +32471652491
———————————-Einde Persbericht

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*