Win een gloednieuw Tutti Milano Corallo horloge

,
Win een Tutti Milano Corallo horloge naar keuze

Win een Tutti Milano Corallo horloge naar keuze

Tutti Milano presenteerde deze week de nieuwe Corallo horlogecollectie. Prachtige kleurrijke horloges ter waarde van 129,95 euro. En nu geeft online horlogewinkel WatchXL gratis een Tutti Milano Corallo horloge naar keuze weg. Het enige wat je hoeft te doen is WatchXL op facebook te liken. Onder de likers wordt één horloge verloot.

De Tutti Milano Corallo collectie bestaat uit 12 kleurrijke horloges met een doorsnede van 42,5 millimeter. Het merk combineert fashion met een flinke dosis sportiviteit. De horloges zijn voorzien van een stalen kast en siliconen band. De band, ring en wijzerplaat zijn uitgevoerd in dezelfde kleur waarbij het ‘sunray’ effect van de wijzerplaat zorgt voor een extra dimensie. Daarnaast zijn de Tutti Milano horloges voorzien van een schroefdeksel en daardoor waterdicht tot 100 meter. De winkelwaarde van een Tutti Milano Corallo horloge bedraagt 129,95 euro.

Facebook

Volgers van WatchXL op Facebook zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij online horlogewinkel WatchXL. Nieuwe merken, nieuwe modellen, aanbiedingen en leuke acties worden hier als eerste met de buitenwereld gedeeld. Maar ook worden er regelmatig leuke en grappige aan horloges gerelateerde nieuwtjes gepubliceerd. Wil je helemaal op de hoogte blijven van de activiteiten van WatchXL? Volg hen dan ook op twitter: @watchxl.

WatchXL

Online horlogewinkel WatchXL is opgericht in 2005 en biedt sindsdien een zeer uitgebreid assortiment horloges. Naast Tutti Milano is de webshop onder andere dealer in TW Steel, Festina, Hugo Boss, Versace, Marc Coblen en Tauchmeister horloges.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*