WishWish NL BV behaalt twee ISO certificaten

, , , ,

Rotterdam 24 september 2012 – WishWish NL B.V., uitvinder van het beleveniscadeau de Pluim, heeft de ISO certificaten voor kwaliteit (9001:2008) en milieu (14001:2004) behaald. Het verlenen van deze certificaten door DNV Business Assurance is voor WishWish NL B.V. een belangrijke erkenning van de kwaliteit van haar dienstverlening en de zorg voor ons leefmilieu.

Als toonaangevende onderneming is WishWish NL B.V. zich bewust van haar verantwoordelijkheid op het gebied van mens, milieu en product. Binnen het beleid wordt ernaar gestreefd commercie en verantwoord ondernemen goed in balans te brengen.

Jan Willem Röder, directeur WishWish NL B.V.: “Wij zijn erg trots dat wij een van de eerste bedrijven zijn in de kerstpakketten branche met internationale erkenning op de gebieden kwaliteit én milieu. Het feit dat ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de ISO 9001 en ISO14001 norm verzekert klanten dat zij de hoogst mogelijk kwaliteit kunnen verwachten.”

ISO 9001:2008 en ISO14001:2004 zijn de wereldwijd bekendste normen voor een kwaliteitsmanagementsysteem dat zich onder andere richt op klantgerichtheid, leiderschap en continue verbetering van de kwaliteit en de milieuzorg binnen een organisatie.

Over WishWish NL B.V.

WishWish NL BV voert als merk o.a. het beleveniscadeau de Pluim. Pluimen helpt organisaties van alle soorten en maten om op een verrassende manier een welverdiende ‘Pluim’ te geven aan werknemers en relaties. Sinds 1997 hebben al meer dan 4,5 miljoen ontvangers iets moois beleefd of ontvangen met de Pluim. Pluimen is toonaangevend en innovator als het gaat om creatieve belevenismomenten en marktleider op het gebied van zelf kiezen en beleveniscadeaus. Voor meer informatie: www.pluimen.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*