“Zorg, een positief verhaal!” een mooi geschenk

, ,

Vindt u ook dat er wel heel veel negatieve verhalen rondgaan over de zorg? Vindt u ook dat er juist ook zo veel mooie en positieve kanten zijn aan het werken in de zorg? Vindt u ook dat juist die verhalen verteld moeten worden?

Chantal Geertman en Margit Kiewit vonden dat ook. Zij zijn die mooie en positieve verhalen gaan verzamelen en hebben deze gebundeld in het boekje “Zorg, een positief verhaal!”

In het boekje vindt u verhalen uit diverse onderdelen van de zorg. Het zijn grappige, ontroerende, mooie en vooral positieve verhalen, verteld door de zorgmedewerkers zelf. Het bleek dat er mooie verhalen in overvloed zijn. Zorgverleners dragen het vak een warm hart toe en belangrijker nog de mensen waarvoor ze zich iedere dag inzetten.

Het boek leent zich ervoor om cadeau te geven aan zorgverleners, bijvoorbeeld: bij het ontvangen van het diploma, als dank na een drukke periode, de dag van de verpleging. De meeste kerstpaketten zijn al besteld, maar heeft u ook gedacht aan een geschenk voor de vrijwilligers?

U kunt het boekje informatie opvragen of bestellen via www.zorgpositief.nl of door een mail te sturen naar info@zorgpositief.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*