Breda, vrijdag 12 oktober 2012 – OmniCas Incasso bureau heeft zich wederom als sponsor verbonden aan het golftoernooi of Golfclub Prinsenbosch. Dit golftoernooi is georganiseerd door de Poelman Foundation, waarbij de opbrengst ten goede komt van Orange Babies. Het toernooi is gehouden op 7 september 2012 op Golfclub Princenbosch te Molenschot.

Het evenement was wederom een groot succes. Het thema voor dit jaar was Chic ’n Soul. Na het golftoernooi was de aftrap voor het Chic ’n Soul-gala, met als feestelijk hoogtepunt een spetterend optreden van Ruth Jacott. Het gala stond in het teken van de moeders en baby’s in Afrika. Tevens zijn er een loterij en een veiling gehouden, waarmee aanwezigen een bijdrage konden leveren aan een beter leven en een mooie toekomst.

OmniCas voelt zich betrokken bij de projecten en doelstellingen van Orange Babies. Terecht volgens Mark Stoof, directeur van OmniCas, omdat Orange Babies de afgelopen jaren duizenden levens hebben gered en honderdduizenden mensen hebben geholpen. Alle moeders en baby’s in de opvanghuizen van Orange Babies zijn daar het levende bewijs van. Dat een relatief kleine stichting zo’n verandering teweeg heeft kunnen brengen in de denkwijze en benadering van het Aidsprobleem in Afrika zegt iets over de mensen achter Orange Babies en dat vind ik zeer inspirerend.

OmniCas Incassobureau is al meer dan 10 jaar voor veel ondernemers een betrouwbare partner in hun debiteurenbeleid en biedt verschillende diensten aan op het gebied van (buitengerechtelijke) incasso en debiteurenbeheer. OmniCas werkt op basis van Incasso no cure no pay. Het inschakelen van een incassobureau is, helaas, geen overbodige luxe. Regelmatig houden afnemers zich niet aan hun betalingsverplichtingen. Met als resultaat dat ondernemers blijven zitten met niet betaalde facturen. Situaties waar niemand om vraagt, maar die wél tijd, energie én geld kosten. OmniCas ontfermt zich over uw debiteurenstand, met als resultaat dat uw cashflow verbetert, terwijl uw relatie met uw debiteur(en) geen schipbreuk behoeft te lijden. www.omnicas.net.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*