Autoverhuur onder particulieren

,

In de grote steden van Nederland is het verhuren of delen van je eigen auto een van de normaalste zaken. In steden zoals Utrecht, Amsterdam en Den Haag doen particulieren aan autoverhuur. Particulieren verhuren hun eigen auto aan mensen die geen auto hebben. Auto huur onder particulieren brengt flink wat euro’s in het laatje. Ondertussen worden duizenden auto’s onderling gedeeld met elkaar.

Onderlinge autohuur in bepaalde wijken is tot stand gekomen door het gebrek aan parkeer gelegenheid en vanwege het feit dat niet een ieder een auto heeft. Mensen die de behoefte hebben aan een verhuiswagen huren, moeten nog steeds bij een autoverhuur bedrijf, tenzij de buurman een verhuiswagen bezit en deze ook wil delen. Auto delen begint langzaam maar zeker een rage te worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*