Brommobiel in Coupé uitvoering

,

De brommobiel volgt opnieuw de autobranche. Daarom komt Aixam als eerste fabrikant met een Coupé versie van de brommobiel. De Coupé kenmerkt zich door zijn sportieve uiterlijk en aflopende carrosserievorm aan de achterzijde. Aixam breidt haar assortiment uit met maar liefst drie verschillende Coupé modellen.

Drie modellen
De nieuwe Aixam Coupé is verkrijgbaar in drie verschillende versies: Coupé S, Coupé Premium en Coupé GTi. Binnen deze modellen is er variatie mogelijk in kleur, dak en vele opties. Hierdoor kunt u altijd een Coupé samenstellen naar uw eigen wens. Voor een sportieve en eigenwijze uitstraling kiest u de Coupé S. Wilt u een elegant model, dan kiest u voor de Coupé Premium. Of wilt u opvallend over straat met uw Coupé, dan is de GTi het model.

Veiligheid
Aixam heeft altijd al waarde gehecht aan uw veiligheid en produceert met deze gedachte haar voertuigen. Naast het al bestaande ABS remsysteem, komt de fabrikant nu met een vernieuwd schakelsysteem. Dit schakelsysteem zorgt er voor dat u makkelijk en soepel kunt schakelen en hiermee uw volledige aandacht op het verkeer kunt houden.

Voor meer informatie over Aixam kunt u terecht bij www.minicarsvanderploeg.nl
Tevens is alle informatie te vinden op www.aixam.nl

Aixam Coupé

Aixam Coupé

Brommobiel in Coupé uitvoering

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*