Buikspieroefeningen

,

Buikspieroefeningen zijn fitness oefeningen waarmee je de buikspieren traint. Als je bijvoorbeeld een mooie sixpack wilt is het belangrijk dat je dagelijks goede buikspieroefeningen doet en ze ook correct weet uit te voeren. Als je de buikspieroefeningen verkeerd uitvoert loop je namelijk de kans dat je last krijgt van je onderrug en dit willen we natuurlijk ook niet hebben.

Alleen het doen van buikspieroefeningen is niet voldoende voor een sixpack, om de blokjes zichtbaar te maken heb je het juiste vet percentage nodig. Ben je dus wat aan de dikken kant dan zul je aan cardio moeten doen om dat laatste beetje vet kwijt te raken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*