Catering voor feest of evenement

Een catering bedrijf of cateraar inschakelen voor grote feesten en evenementen is tegenwoordig heel gewoon. De cateraar verzorgt de catering tot in de puntjes op het feest. Of het een verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsfeest, lunch, brunch of diner is, de cateraar zorgt voor uw feest zoals u dat zelf wilt.

Geeft u de voorkeur aan lekker hapjes, barbecue, borrel, warm of koud buffet het is allemaal mogelijk. Het menu wordt geheel afgestemd op het seizoen of aan uw wensen en voorkeur. Zo is een barbecue voor een feestje in de zomer op zijn plaats en een stamppot buffet in de winter.

Bij een cateraar is het heel vaak ook mogelijk om een kookworkshop te doen. Een kookworkshop kun je samen met collega’s, vrienden of kennissen doen. Tijdens een kookworkshop Limburg leer je de knepen van het bereiden van een drie- of viergangen menu, warm of koud buffet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*