Comsoft direct eerste Adobe SAM Alliance Partner voor de Benelux

, , , ,
                           

 

Schiphol, 1 oktober 2012

Comsoft direct eerste Adobe SAM Alliance Partner voor de Benelux  

Comsoft direct is de eerste partner van Adobe die zowel in Nederland als in België de status van Adobe SAM Alliance Partner heeft gekregen. Daarmee heeft Comsoft direct zijn Software Asset Management diensten portfolio verder uitgebreid.

Het optimaal inrichten van een software omgeving kan zeer complex zijn en wordt vaak moeilijker gemaakt door financiële en wettelijke aspecten. Dat is de reden dat Adobe adviseert deze zaken te laten regelen door een betrouwbare en gecertificeerde SAM partner. De beste SAM partners worden door Adobe beloond met de titel SAM Alliance Partner. Comsoft direct is trots zich de eerste Adobe SAM Alliance Partner voor de Benelux te mogen noemen.

De SAM specialisten van Comsoft direct maken gebruik van passende en efficiënte methoden om de Adobe software binnen uw bedrijf te inventariseren te analyseren en te rapporteren. Niet alleen bereidt Comsoft direct haar klanten voor op optimale software audits, daarnaast geniet u van langdurige toegevoegde waarde van een solide SAM strategie.

“De complexiteit van de licentiemodellen in combinatie met dagelijkse veranderingen en verschuivingen binnen de IT omgeving, zorgt ervoor dat veel ondernemingen en organisaties niet over volledige en correcte licentieinformatie beschikken”. Het beschikbaar hebben van de juiste licentie informatie draagt bij aan verlaging van de kosten”, aldus Ronald Scherpenisse, verantwoordelijke voor de SAM activiteiten in de Benelux. Deze certificering sluit bijzonder goed aan bij de SAM365 Cloud SAM dienstverlening die Comsoft direct biedt.

Manager SAM Alliance Central Europe voor Adobe, Michael Weber: “Comsoft direct is een software specialist met veel know-how, jarenlange ervaring op het gebied van SAM en grote betrokkenheid bij de klanten. Comsoft direct  is in staat klanten te helpen overzicht te krijgen, onduidelijkheden en onzekerheden weg te nemen en het maximale uit hun Adobe producten te halen”. 

Met andere woorden: Comsoft direct is de ideale SAM Alliance Partner voor de Benelux.

Het Adobe SAM Alliance programma  biedt ondernemingen de volgende voordelen:

  • Beter begrip van licentiemodellen en rechten
  • Compleet overzicht van kosten en financiële risico’s
  • Maximaliseren van de investeringen gedaan in software
  • Solide basis voor een langdurige klantenrelatie

Om de certificering Adobe SAM Alliance Partner te behalen heeft het Comsoft direct SAM team een trainingsprogramma afgerond, gebaseerd op de internationale Software Asset Management standaarden en ook de speciale vereisten die Adobe van een gecertificeerde SAM-partner verwacht.

Klanten van Comsoft direct profiteren in het bijzonder van het Adobe SAM Alliance Partnerschap omdat het personeel van Comsoft direct door  Adobe gecertificeerd is en in het kader van de samenwerking van Adobe met Comsoft direct, uw Adobe licentiesituatie kunt laten certificeren. Op deze manier verzorgt Comsoft direct een complete dienstverlening op het gebied van Software Asset Management. Van strategisch licentieadvies over software levering, Volume Licensing en Upgrade Plan Services tot implementatie van Software Asset Management.

Wij verbeteren niet alleen de compliance van uw onderneming, we zorgen er ook voor dat de licentiekosten duurzaam geoptimaliseerd worden”, zo besluit Ronald Scherpenisse.

 

Voor meer informatie over dit persbericht:

Comsoft direct bv
www.comsoft-direct.nl
Miranda Radder
Telefoon: 020 206 53 90
E-mail: miranda.radder@comsoft.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*