CT Groep installeert (glasvezel)netwerk voor beveiliging Sparta stadion

,

In voetbalstadion Het Kasteel, thuishaven van Sparta Rotterdam, wordt een nieuw videobewakingssysteem met 21 camera’s aangelegd. Daarvoor wordt de bestaande netwerkbekabeling uitgebreid met een nieuw glasvezelnetwerk. De opdracht hiervoor is gegund aan CT Groep, specialist in telematica en bekabeling van ICT-infrastructuur.

Zoals bij alle betaald voetbal organisaties vindt ook in het stadion van Sparta Rotterdam tribunebewaking plaats. Op dit moment wordt het bewakingssysteem gemoderniseerd door de plaatsing van nieuwe camera’s en de aanleg van nieuwe bekabeling. CT Groep verkreeg de opdracht voor de aanleg van de bekabeling voor deze camera’s en een nieuwe glasvezelring onder de overkapping. Hiervoor wordt ca. 600 m glasvezelbekabeling aangelegd en wordt het netwerk uitgebreid met ca. 1.200 meter UTP cat.6 kabel.

CT-Groep specialist in netwerkbekabeling

De CT-Groep is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en renovatie van multimedia infrastructuren. Een enthousiast team specialisten staat garant voor state of the art netwerken, van traditionele UTP netwerken tot wireless LAN/WAN of geavanceerde glasvezelnetwerken. Van kleinschalige projecten voor midden- en kleinbedrijf tot omvangrijke netwerken voor industrie of een grootschalige kantooromgeving, de CT-Groep levert altijd maatwerk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*