Decoratieverhuur verzorgt bollywood receptie

Afgelopen dinsdag is het meest populaire bollywood koppel Saif en Kareena, na vijf jaar verkering in het huwelijksbootje gestapt. Het burgerlijk huwelijk werd op dezelfde dag volbracht, met daarna een spetterende receptie in een van de prachtigste hotels in Mumbai.

De festiviteiten rondom het bollywood huwelijk gaan nog steeds door. Vandaag vindt er bij de moeder van de bruidegom in besloten kring, een traditionele receptie plaats. De bungalow is voor het traditionele feest gedecoreerd met decoratie van een zeer bekende decoratieverhuur. Het is gewoon dat het traditionele gedeelte twee dagen na het voltrekken van het burgerlijk huwelijk plaats vindt. Het evenementenbureau heeft het feest tot in de kleine puntjes verzorgd.

Voor de gelegenheid heeft een populaire Indiase ontwerper voor de kleding van de bruid en de bruidegom gezorgd. De bruid zal in een van deze drie kleuren verschijnen, blauw, groen of roze, of een combinatie ervan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*