Elektrosmogmeter in 2012 ook wederom beste radar detector

Utrecht – Een legale radar detector die in heel Europa gebruikt kan worden. Wie zou dat niet willen hebben? Doorgaans zijn het dure apparaten die werkelijk goed zijn. Aanvankelijk is de STIG volgens de fabrikant een elektrosmogmeter. Het apparaatje meet ongezonde straling en indien in de auto aangesloten ook de straling die de politie uitstuurt tijdens een snelheidscontrole.

Getest door beroepschauffeurs
De beroepschauffeurs hebben de meest courante radar detectoren getest en qua prijs/kwaliteit komt de STIG er het beste uit. Meer informatie is te lezen op www.snelheidsboete.nl. In Frankrijk en diverse andere landen mag men geen systeem meer gebruiken met een ingebouwde melder op basis van GPS. Het probleem met veel radar detectoren is dat zij opgespoord kunnen worden. In de praktijk komt het erop neer dat men moet zorgen voor een goede bescherming met goede radar detector. In veel Europese landen werkt de politie met geavanceerde systemen. Alleen de STIG en Stinger komen goed uit de test. De Coyote blijft in dat kader achter, omdat deze afhankelijk is van derden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*