ESL taalreizen geeft gratis taalvakantie Portugees in Brazilië weg

,

Amsterdam, 28 september 2012-

Dit najaar geeft ESL taalreizen een gratis taalcursus Portugees weg. Bezoekers van de ESL taalreizen website maken kans op een geheel verzorgde pakketreis naar het zonnige  Salvador da Bahia in Brazilië.

Gegadigden kunnen deelnemen aan de Brasil Tudo bem! wedstrijd via de Nederlandstalige website van ESL taalreizen. Deelnemers kunnen naast de taalreis ook een introductiecursus capoeira winnen bij in een sportcentrum bij hen in de buurt.

De winnaar van de eerste prijs bemachtigd een standaard cursus Portugees in zonnig Salvador da Bahia. De accommodatie en reisvoorzieningen worden beiden verzorgd door ESL taalreizen. De gelukkige hoeft alleen maar zijn koffers te pakken.

De actie loopt van eind september tot 21 december. Er kan alleen deelgenomen worden via de website en de winnaar krijgt de uitslag in januari te horen.  Wanneer de winnaar niet binnen 30 dagen reageert op de uitslag gaat de prijs naar iemand anders.

Mee doen aan de actie is geheel gratis en verbonden aan algemene voorwaarden. Deelnemers moeten boven de 18 jaar oud zijn en deelnemen uit vrije wil.  Daarnaast moeten ze in het bezit zijn van een eigen geldig paspoort of identiteitsbewijs. De winnaar verblijft bij een gastgezin op basis van halfpension dus enige zelfstandigheid is wel vereist.

De actie is onderdeel van een promotie campagne voor de organisatie zelf. De actie is alleen geldig voor de cursus Portugees in Salvador da Bahia, de cursussen in andere gedeeltes van Brazilië doen niet mee aan de actie.

-Einde Persbericht-

ESL taalreizen verzorgd taalcursussen sinds 1997. De organisatie staat bekend om hun uitstekende dienstverlening en hun betrokkenheid met duurzaam ondernemen. Onlangs won de organisatie een LTM Star award voor hun harde werk. Bezoek de uitstekende website van de organisatie voor meer informatie over de verschillende cursus mogelijkheden.  Naast de taalvakanties voor volwassenen organiseert de organisatie ook cursussen voor junioren vanaf 7 jaar oud in zowel binnen als buiten Europa.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*