FietsUniek behoort tot betere online fietsenwinkels van Nederland

Online een nieuwe fiets kopen heeft veel voordelen. Zo is het aanbod van de verschillende online fietswinkels gemakkelijk via internet te vergelijken. Bovendien is het  bestellen en thuis laten bezorgen van een nieuwe fiets snel een eenvoudig geregeld. Er zijn echter wel verschillen tussen online aanbieders van fietsen.  FietsUniek springt er daarbij, als één van de betere online fietsenwinkels, in positieve zin uit. Oprichter en eigenaar Edwin de Jong: “Wij bewijzen dat lage prijzen, kwaliteit en goede service prima samengaan.”
FietsUniek onderscheidt zich als online fietswinkel door het aanbieden van goede kwaliteit fietsen, tegen zeer scherpe prijzen, met een goede service en een supersnelle levertijd. “Deze combinatie maakt ons succesvol en betrouwbaar. Bovendien zien wij het als onze missie het kopen van een goede nieuwe fiets voor iedereen betaalbaar te houden”, aldus Edwin van FietsUniek.

Zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding

De online fietsenwinkel FietsUniek heeft een ruim assortiment damesfietsen, herenfietsen en kinderfietsen van diverse merken zoals Popal, Nostalgia en Highlander. Edwin: “Alle fietsen die wij aanbieden hebben een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding zodat je bij ons  nooit teveel betaalt. Daarbij houdt FietsUniek de prijzen sowieso zeer scherp en uiterst concurrerend. Ben je op zoek naar een nieuwe fiets, dan is het dus zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen op onze website.”
Alle fietsen in het assortiment van FietsUniek worden compleet afgeleverd, met goede verlichting, snelbinders en comfortabel zadel. Sommige fietsen zijn standaard zelfs uitgerust met extra accessoires zoals een transportdrager of fietstassen. En voor de fietsen waarvoor dat niet geldt, zijn deze accessoires gewoon los bij te bestellen. Zo kan iedereen zijn nieuwe fiets helemaal naar eigen behoefte uitbreiden met accessoires of er een extra fietshelm of fietspomp bij bestellen.

Deskundig advies bij aankoop fiets

Om misverstanden over het online kopen van een fiets te voorkomen legt Edwin graag nog even uit dat iedereen bij hem, net als in de winkel, een goed advies mag verwachten. “Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 – 17:00 uur geopend voor het beantwoorden van alle vragen en het geven van  deskundig advies over de fietsen die wij aanbieden. Altijd geheel vrijblijvend uiteraard.”
Wat klanten van FietsUniek ook zeer waarderen is de snelle levertijd. “Alle fietsen die wij op de site aanbieden kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Dit betekent dat een fiets binnen twee werkdagen na bestelling al wordt thuisbezorgd. En omdat we ook afhaalpunten hebben, kunnen mensen hun bestelling ook gewoon zelf afhalen”, aldus Edwin.
Naast een snelle levering en hulp bij het maken van de juiste keuze besteedt FietsUniek ook op andere manieren aandacht aan een goede service. Edwin: “Het komt gelukkig bijna nooit voor, maar mocht er iets mis zijn met een fiets, dan doen wij er alles aan het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ook wanneer een klant bij nader inzien een verkeerde maat fiets heeft besteld, regelen wij dat de fiets wordt omgeruild. Tevreden klanten, daar gaat het tenslotte allemaal om.”
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*